MehaProjects-business MehaProjects-clock MehaProjects-hands MehaProjects-hands2 MehaProjects-house MehaProjects-MapMarker MehaProjects-people MehaProjects-social MehaProjects-team

Een schat aan ervaring in de bouwsector?


Meha als bouwbedrijf groeide verder uit de nog bestaande nevenbedrijven Immoment en Meha Bouwers. Vooraleer Meha op te richten, vergaarden zaakvoerders Chris Menten en Peter Printems een schat aan ervaring in de bouwsector.

Chris Menten coördineerde al talrijke bouwprojecten. Binnen Meha staat hij in voor de werfopvolging. Peter Printems is bouwkundig ingenieur. Hij neemt de calculatie en de technische uitwerking op zich.

Naast de eigen projecten richt Meha zich op de uitvoering van bouwprojecten in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars en industriebouwers. Zowel nieuwbouwprojecten, renovaties als verbouwingen behoren tot de mogelijkheden.

Actief in de Kempen

Vanuit de thuisbasis in Westerlo richt Meha zich als bouwbedrijf vooral op werven in de Antwerpse Kempen. Ook aansluitende regio’s zoals Diest, Aarschot of de provincie Limburg vormen uiteraard geen enkel probleem.


Wij leveren onze projecten ruwbouw winddicht op of werken ze – volgens de wensen van de opdrachtgever – volledig woonklaar af.

Daarnaast realiseren we hoogkwalitatieve eigen projecten die we sleutel-op-de-deur te koop aanbieden.
Menu