MehaProjects-business MehaProjects-clock MehaProjects-hands MehaProjects-hands2 MehaProjects-house MehaProjects-MapMarker MehaProjects-people MehaProjects-social MehaProjects-team
Bouwbedrijf Meha | Kempense woning- en appartementenbouwers

Nieuwbouw én verbouwingen


De mogelijkheden om beroep te doen op Meha zijn eindeloos. Wilt u een rijwoning laten zetten, een halfopen bebouwing, een open bebouwing, een volledig appartementencomplex, een woonerf met meerdere woningen of een luxevilla? Elk project dat vakmanschap vereist, vinden we interessant.

Ook renovatieprojecten gaan we niet uit de weg. Dit varieert van kleinere interne verbouwingen tot en met een complete woninguitbreiding met aanbouw. Ook voor de realisatie van poolhouses of zwembaden bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouwbedrijf Meha | Kempense woning- en appartementenbouwers

Eigen Kempense metsers en bekisters


De grote kracht van Meha schuilt in de eigen metsersploegen, aangestuurd door meestergasten met jarenlange ervaring. Onze vakmensen gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg.

Architecten waarderen onze medewerkers voor hun verfijnd vakmanschap bij het metselen van bochten of de combinatie van metselwerk met zichtbeton.

In het aannemersvak maken de details het verschil. Wij werken dan ook het liefst voor veeleisende opdrachtgevers. Zo leggen we ook voor onszelf de lat bijzonder hoog.

Meer over ons
Bouwbedrijf Meha | Kempense woning- en appartementenbouwers

Onklopbaar in verfijnd zichtmetselwerk


Het perfectionisme, de jarenlange ervaring en de gedrevenheid van onze metsers maakt Meha onklopbaar wanneer het op verfijnd zichtmetselwerk aankomt. Rechte voegen, propere voegen,…

Alles verloopt strikt volgens de regels van de kunst, elk detail krijgt de nodige aandacht. Ontdek met eigen ogen het verschil. We leiden je graag rond op één van onze werven.

Bekijk enkele van onze realisaties
Bouwbedrijf Meha | Kempense woning- en appartementenbouwers

Specialist in energiezuinig bouwen


Wie Meha inschakelt voor een ruwbouw winddicht, mag gerust zijn. Wij realiseren de volledige constructie met de bijhorende isolatie volgens de strengste normen voor energiezuinig bouwen.

Al architect aangesteld?


U bent volledig vrij voor het kiezen van een architect naar keuze. Op basis van de aangeleverde meetstaat of het bouwplan werken wij graag een transparante en gedetailleerde offerte uit.

Daarbij kijkt zaakvoerder Peter Printems als ingenieur bouwkunde je plan of meetstaat ook technisch na. Mogelijks ontdekken wij nog potentiële technische verbeteringen die we je tijdens een persoonlijk gesprek graag voorstellen.

Bezorg ons hier je meetstaat of bouwplan.

 
 

Nog op zoek naar een architect? Voor onze eigen projecten werken wij samen met enkele vertrouwde architecten en architectenbureaus. U bent volledig vrij om hen te contacteren:

Menu